For mange av oss er det papirløse kontoret nesten innen rekkevidde

 

Utvikling av «elektronisk papir» og bedre skjermer har gjort papiret overflødig i sammenhenger hvor det før var sentralt.

Hva skjer med oss når vi leser på skjerm ?

Det å lese påvirker oss på mange måter.

Forskning antyder at det å lese skjønnlitteratur kan gjøre oss mer empatiske og hjelpe oss til å utvikle sosiale ferdigheter.

Man skriver raskere, men husker dårligere med nettbrett.

Nettbrett er best hvis det er om å gjøre å skrive fort, men hvis man skal huske det som skrives og noteres ned, bør det brukes blyant.

Så hva er egentlig best ?

Det er vanskelig å holde konsentrasjonen oppe når man leser på nettbrett – Sosiale medier som FacebookInstagramTwitterYouTube og LinkedIn jo bare et klikk unna.

Personlig så benytter jeg meg mye av digitale flater. Det er viktig for meg å ha tilgang til å skrive ut eller digitalisere på en enkel og rask måte samt å gjenfinne dokumentene uten å bruke for mye tid.

Jeg benytter meg av ulike sky baserte løsninger både i jobb og privat. Samhandlingen mellom de ulike tjenestene er viktig for meg, slik at det oppleves på den samme måten uansett hvor jeg befinner meg eller hvor jeg logger meg på.

Les mer om hva Lars Eigil Borgeteien (Din ekspert på utskrift og digitalisering) kan bistå din bedrift med ved å klikk her

Avant IT kan bistå med løsninger for å jobbe smartere og enklere med papir både analogt og digitalt – www.avantit.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *