De viktigste utskrift trendene for 2020

«Vil utskrift fortsatt være nødvendig i 2020, med alle digitalisering av en virksomhet ?»

Som hvert år er svaret på det spørsmålet et solid JA.

Til tross for flytting til grønnere eller papirløse kontorer, er utskrift fortsatt en oppgavekritisk del av vår hverdagsliv, og folk fortsetter å lese bedre fra papir enn skjermer.

Men det betyr ikke at utskriften forblir som den alltid var. Det fortsetter å utvikle seg raskt, med fokus på økt sikkerhet eller skybasert tjenester.

Hva kan man forvente å møte når det gjelder utskriftstrendene i 2020.

Smarte MFP-er blir enda smartere

MFP-er som ikke bare tilbyr utskrift, men også kopiering og skanning, øker med flere apper og arbeidsflytløsninger. Forbedret integrasjon mot tjensterr som Microsoft OneDrive, Sharepoint og Google Drive.

Sikkerhet er nøkkelen

Utviklingen deres fra å være «bare en skriver» til multifunksjonsmaskiner er nyttig for arbeidsflyter og dokumenthåndtering, men sikkerhetsrisikoer er tilstede hvis ikke riktige sikkerhetstiltak er på plass. Økt bevissthet om sikkerhetsutfordringene som utskriftsmiljøer står overfor.

Utskrift på farten

Etterspørselen etter større tilgang til skrivere Vi er ikke lenger bundet til pultene våre som tidligere. Med smarttelefoner, smartklokker eller nettbrett har vi flere og flere kanaler for å få tilgang til og redigere data. Å gjøre det mulig for mobile arbeidere å bli mer produktiv. Problemfri utskrift og arbeidsflyt er fortsatt et sentralt aspekt.

Skrive ut som en tjeneste

Forventer vi at utskriftsadministrasjonstjenester som lar organisasjoner sentralt administrere hele utskriftsinfrastrukturen fra skyen. Ved å eliminere behovet for en rekke produkter, redusere de totale drifts- og utskriftskostnadene og øke ansattes og IT-produktivitet 

Apps til HP Multifunksjons printer

HP Workpath gjør det enkelt å utvikle apper som gir en sømløs brukeropplevelse til HP Multifunksjons printerr (MFP) -skjermer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *