7 trender som vil endre utskrifts industrien i 2019 –​>

Digital transformasjon vil fortsatt være høyt på dagsordenen for de fleste bedrifter. Utskrift på arbeidsplassen vil gradvis avta, men det forsvinner ikke, og leverandører som er best posisjonert for å lykkes, vil være de som utvider sine tilbud og programvarekompetanse for å betjene bredere IT-krav, da utskrift og digitale verdener blir stadig tettere sammenflettet.

  1. Sikkerhetsproblemer på skrivere vil øke og bli en mer vanlig angrepsform. Cyberangrep vil utnytte IoT-enheter.
  2. Utskrift, skann og digitalisering vil øke etterspørselen etter integrert dokument arbeidsflyt i 2019.
  3. Sky-basert MPS (Managed Print Services) vil bli mer fremtredende, og redusere tiden forbundet med å administrere utskrift.
  4. Ledende print leverandører vil bruke data for analyser å optimalisere utskriftspraksis, ved å forstå hva som skrives ut eller skannes av hvem og hvor.
  5. IT-kompetanse vil være nøkkelen faktor for å lykkes.
  6. MPS-leverandører har en stor erfaring i å administrere de mest etablerte IoT-type enhetene på nettverket som skrivere og multifunksjonsskrivere. Denne dataen vil benyttes til å gi bedre remote, preventiv og proaktiv support.
  7. AI kommer inn på arbeidsplassen i 2019. 2018 så vi noen talegjenkjennelsesmuligheter for smart skrivere og multifunksjonsmaskiner samt intergrasjon mot sky basert løsninger. Forventer å se forbedringer av dette i 2019.

Avant IT har et ledende kompetansemiljø på digital samhandling som blant annet består av produkter fra Microsoft sin plattform og HP sin print portefølje som sammen med PC klitenter fra HP, Dell, Lenovo og Microsoft sørger for en sømløs integrasjon og samhandling på tvers ved bruk av applikasjoner som Office365, Teams, SharePoint, OneDrive for Business, Azure Cloud, PowerBI, Planner og Dynamics365.

Avant IT benytter seg av software verktøy som ivaretar trendene fremover iforhold til administrasjonen av både print og klienter.

For å lykkes med den digitale reisen er man avhengig at krav som sikkerhet, tilgjengelighet og fleksibilitet dekkes samt at man er endrings villig!

Lyst å vite mer om hvordan din bedrift kan forankre en digital endring i ledelsen samt å sette dokumentflyt på agendaen?

kaffemedlars@avantit.no for å vite mer?

Les mer om Print og Dokumentstyring fra Avant IT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *